0356 276 68 87 - 0533 545 20 73

Sosyal Medyada Biz}

İşyeri İlaçlama Zorunluluğu

Tokatta Gıda Üretimi ve Satışı Yapan Firmaların Yasal İlaçlama Zorunlulukları

Tarım bakanlığından 30 Mart 2005 tarihi ve 25771 sayı ile resmi gazete yayımlanarak yürürlüğe giren ve ‘Gıda ve Gıda ile teması bulunan madde ve malzemelerin piyasa gözetimi, kontrolü ve denetimi ile iş yeri sorumluklarına dair yönetmelik’ gereğince gıda işletmenizin düzenli olarak haşere mücadele ve kontrol işlemlerinin yapılması gerekmektedir.
Murat Mühendislik ilaçlama İlaçlama yönetmelikte belirtilen standartlarda uzman kadrosuyla uygulamaları yapmaktadır. Bu standartların iş yeri açısından önemi; yapılacak Tarım Bakanlığı Gıda işletmesi denetimlerinde yüksek puan almanızı sağlayarak cezai işlem görmenizi ortadan kaldıracaktır.
Ek-1 Belgesi Olmayan Gıda İşletmelerine Ceza Yağıyor!

GIDA SEKTÖRÜ İLE UĞRAŞAN İŞLETMELERİN HAŞERE İLAÇLAMA FİRMALARI İLE DÜZENLİ İLAÇLAMA YAPTIRMAMALARI, HAŞERE İLAÇLAMA FİRMALARI TARAFINDAN VERİLEN EK-1 BELGESİNİN OLMAMASI HALİNDE TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞINCA YAPILAN DENETİMLERİNDEKİ CEZASI 8.000 LİRADIR.

Murat Mühendislik ilaçlama şirketi bu güne kadar iş yerlerinde yapmış olduğu hijyen, kemirgen, haşere ilaçlamalarında kesin çözümler sunmaktadır. Her yıl aylık periyotlar halinde 12 defa ilaçlama yaptırmak gerekmektedir. İşletmenizde bulunabilecek haşere tespit edilerek bunların bünyesine uygun ilaç kullanmaktadır. Bunun sonucunda ise uzun süreli ve kesin sonuç ortaya çıkartılmaktadır. İş yeri sahipleri mutlaka ilaçlama işlemi yaptırması gerekmektedir.

24 Ekim 2019
2.812 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN